Klaar voor gebruik en gratis te downloaden

In de grote vakantie besloten Maurits Brock (@paarsgeenblauw op twitter) en ik om wat lesmateriaal te gaan maken voor de VMBO scholen die een Dobot Magician hadden aangeschaft maar er nog niet zo goed mee uit de voeten konden. Omdat we al een stuk hardware hadden ontwikkeld waarmee je VMBO leerlingen de basis van robotica uit kan leggen voelden we ook dat de lessen niet uit konden blijven.

Coördinatenbord incl. toebehoren voor Dobot Magician. Klik op foto voor meer info.

De instructie en leskaarten die passen bij het coördinatenbord zijn voorzien van Qr-code’s die linken naar video’s zodat leerlingen ook via een video kunnen zien wat de bedoeling is.

Hoe de lessen zijn opgebouwd kun je hier vinden en een voorbeeldles vind je hier 

Ben je nieuwsgierig en/of wil je ook gebruik maken van het gratis lesmateriaal stuur dan een mail naar info@jorgduitsman.nl of maurits@pixelpad.nl. We sturen je dan een link met alle leskaarten in PDF formaat.