Embrace tec

Als zzp voor het onderwijs er heb ik mijn tweede klus mogen klaren. Bij de minor @embracetec in Eindhoven zijn vooral niet technische studenten bezig met het maken van een shitty robot. Jochem goedhals heeft me gevraagd of ik de studenten die deze minor volgen wat kan vertellen over de werking van verschillende motoren en op welke manieren je deze dan kan aansturen. Nadat ze hier van mij wat informatie over hadden gekregen konden ze weer aan de slag met deze opdracht. Een week later ben ik terug gegaan en heb ik ze vooral geholpen met technische mechanische oplossingen bedenken en sommige groepen heb ik kunnen helpen met de aansturing die niet helemaal deed wat het moest doen. Het betrof hier vooral arduino based problemen.


Op donderdag 13 september zullen alle shitty robots worden gepresenteerd aan 125 basisschool leerlingen die tijdens deze presentatie ook zelf korte workshops kunnen gaan volgen. Als docent ga ik samen met studenten deze workshops bedenken en geven. Het duurt nog een week maar heb er nu al zin in.