Samenwerking

Vandaag ben ik bij mijn grote Eindhovense maakvriend Maurits Brock geweest om te bespreken of we samen kunnen gaan werken om nog meer docenten en leerlingen met technologie in aanraking kunnen laten komen. 

Maurits is de netste maker die ik ken en kan met zijn passie het plezier van maken tot in je diepste vezels laten voelen.

 


 

Na een gesprek over van alles en nog wat hebben we besloten het een kans te geven. Dit biedt mogelijkheden voor iedereen. We kunnen samen een workshop verzorgen en zo een grotere groep bedienen. We kunnen apart komen naar twee verschillende locaties. We vullen elkaar al jaren heel goed aan, ook al werken we op twee verschillende scholen. Samen zijn we in staat voor iedereen, op elk vlak STEAM gerelateerde workshops / trainingen te geven. Of het nu gaat over inspiratiedagen voor docenten of groepen leerlingen. Wij zijn er klaar voor.