Makerfaire Berlijn

Makerfaire Berlijn

Afgelopen 27 Mei vertrok ik met twee collega’s naar Berlijn om de Makerfaire aldaar te bezoeken. Vrijdag vliegen vanaf Amsterdam en zaterdag in het mooie Duitse weer naar de locatie gelopen.Aan de stoplichten te zien zijn we in de buurt.De locatie van deze Makerfaire is in een woord geweldig. 

Eenmaal binnen is de eerste die ik tegen kom Rene Paré van de Makerfaire Eindhoven. Hij is hier om reclame te maken voor de de Makerfaire in Eindhoven.Heel fijn om hem weer eens te zien maar daarvoor ben ik niet naar Berlijn gekomen. Op het buiten terrein staan diverse tentjes waarin hele vriendelijke makers nog bezig zijn om spullen klaar te zetten en er wordt door een man met een zwaar voertuig veel lawaai gemaakt. Vet ding hoor. Trekt ook alle aandacht. Man man Mad Max is er niets bij. 

De hele dag loop je zo’n beetje rond en praat je met allerlei makers die het fijn vinden om te laten zien wat ze doen. Ik ontmoet veel nieuwe enthousiaste makers en kan alle informatie nauwelijks verwerken. Met een tas vol foldertjes, stickers en visitekaartjes neem ik aan het einde van de dag plaats op het terras. Al met al een hele fijne zaterdag. 

Morgen zullen we voordat we weer terug naar Nederland vliegen nog een paar uurtjes terug keren zodat we met de makers die we interessant vinden nog even bij kunnen praten. 

Er zijn nog meer foto’s genomen natuurlijk en binnenkort zal ik hier een slideshow van plaatsen